INNRAMMING

Et bilde sier mer enn tusen ord, men en god innramming kan gi bildet evig liv.

Riktig materialbruk er vesentlig for god oppbevaring av bilder over lengre tid. Feil bruk av materialer kan ødelegge et verdifullt bilde, om det så er i kroneverdi eller i affeksjonsverdi. Vi i Greens er spesialister på innramming og kan hjelpe deg med å velge de riktige materialene.

En innrammingsjobb skal ta godt vare på bildet samtidig som estetikken blir ivaretatt. Spør oss om råd!

 

 

Stjørdalstegning Stjørdal stasjon Leif Otto Furseth Denne flotte tegningen av Stjørdal stasjon er tegnet av Leif Otto Furseth.
Stjørdalstegning Bjerkanhjørnet Leif Otto Furseth Leif Otto Furseth har tegnet Bjerkanhjørnet på Stjørdal.
Stjørdalstegning Gammel-Bladet Leif Otto Furseth Gammel-Bladet i Innherredsvegen på Stjørdal er tegnet av Leif Otto Furseth.
Vi har rammet inn et trykk av Ivan Dimitrov. Motivet er fra Piazza Maggiore i Bologna. Med en spesiell innrammingsteknikk får vi motivet til "å sveve" inni passepartouten. Hele papirarket er synlig, og de revne papirkantene rundt bildet gir innrammingen en ekstra dimensjon.
Dette bildet av en kaffekopp er rammet inn sammen med hele kaffebønner. Det er nesten så vi kan kjenne lukten av nytrekt kaffe.
Innramming Greens rammefabrikk Matti Alapoti sitt bilde "Komposition" gjør seg best med anti-refleksglass, ramme og syrefri passepartout. Vi kan hjelpe deg å finne den løsningen som passer aller best til de bildene du vil ta vare på.
Greens rammer bilde med akvarellpapir Print på Canson Infinitys akvarellpapir med revet kant.
Ta vare på barnas tidligste minner! Denne smokken ble aldri sendt til Kaptein Sabeltann, og kosekluten er velbrukt og reparert med strikk i alle fire hjørner.
Bestefars gamle pipe har kommet til heder og verdighet igjen.
Brian Eno, innramming, Greens rammefabrikk Brian Eno er ikke bare musiker og musikkprodusent, men også bildekunstner. Vi tenkte at en kreativ kunstner fortjener en kreativ innramming, og resultatet er en ramme bestående av fire forskjellige listetyper med samme profil, men forskjellige farger. Innrammingen er selvfølgelig med anti-refleksglass for best mulig opplevelse av bildene.
LP-innramming av Greens rammefabrikk: Vømmøl Spellmannslag, The Beatles og John Lennon. Gamle LP-plater kan være fin veggpryd, samtidig som det kan fortelle noe om din historie og hvilken musikk du setter pris på.
Innramming Greens rammefabrikk briller barnebilde Ta vare på barndommen! Her har vi rammet inn barnets første briller sammen med et bilde av barnet som har brillene på seg. Det som ligger innerst i en skuff kan bli et evig minne på veggen. Rødt og søtt!
Teakwondo-belte - Greens rammefabrikk Dette taekwondo-beltet henger på veggen til en stolt jente som etter hvert steg i gradene og som nå har svart belte.