Greens lab er en sertifisert printlab som ønsker å tilby den høyeste printkvaliteten som i dag er å oppdrive til våre kunder.

For å kunne tilby fine art-printkvalitet i kommersiell masseproduksjon har vi valgt å satse utelukkende på det fineste produksjonsutstyret som er tilgjengelig; høykvalitets storformatprintere fra Canon.

Vi har et utvalg medier hentet fra den franske papirprodusenten Canson Infinity, som er en av verdens fremste papirprodusenter og en favoritt for en rekke kjente kunstnere og fotografer verden over. Canson Infinity er en av verdens eldste papirprodusenter som også har vært ledende i utviklingen inn i den digitale printalderen.

Våre storformatprintere fra Canon i kombinasjon med Canson Infinity media gir eksepsjonell lang levetid på godt over 100 år. (Standarder utregnet av http://wilhelm-research.com.) For å kunne drive en stabil printlab, kreves det at vi tar hensyn til mange variabler som trykkstandarder, vårt arbeidsmiljø, printprofiler, samt bildene vi mottar fra våre kunder.

Greens lab har inngått et langsiktig samarbeid med fotograf og printspesialist Jon Rune Trengereid som skal holde oppsyn med, og utvikle en standard for vår lab slik at du som kunde kan være sikker på at dine bilder printes så bra som mulig. Om og om igjen.

Greens lab har fått utviklet papirprofiler spesielt for oss, slik at vi alltid kan garantere deg topp kvalitet selv under skiftende forhold som luftfuktighet, temperaturskiftninger, utstyrs-slitasje osv. I tillegg til dette har vi fått tilegnet oss masse kunnskap rundt printfaget som en kanskje ikke tenker på til daglig, men som vi vet vil heve både vår og din standard. Denne kunnskapen ønsker vi å dele meg deg i tiden fremover på mange spennende og lett forståelige måter.

Greens lab – den anbefalte laben.