GreensLab bruker papir fra den franske papirprodusenten Canson Infinity

Canson Infinity Platine Fibre Rag 310 gsm

Platine Fibre Rag er en kombinasjon av det førsteklasses 100% bomullspapiret som Canson har levert i mange år, og den nyeste mikroporøse coatingen, noe som gjør at det tradisjonelle mørkeromspapiret nå er tilgjengelig for digital printing. Overflaten er halvblank.

Platine Fibre Rag setter standarden for digitale mørkeromspapir og gir den samme estetiske følelsen som de originale F-type Baryta fiberpapirene, med en nøytral hvittone, syrefrihet og er helt uten optiske blekemidler.

Papiret er utviklet for å møte kravene til galleri- og museumsbransjen, såvel som ISO-standard 9706, som omhandler konservering og levetid på printen.

Platine Fibre Rags ekstremt høye Dmax (mørkeste sort) og fantastiske gråtoner gjør dette til det selvfølgelige valget for de kresne, både på sort/hvitt- og fargefotografier.

Canson Infinity PhotoSatin Premium RC 270 gsm

PhotoSatin Premium RC er et syrefritt cellulosebasert papir som er coatet med en emulsjon med mikroporøs struktur.

Dette fotopapiret er designet for å møte de strengeste kravene når det gjelder printvarighet.

Overflaten på Photosatin Premium RC ligner på de originale fotokjemiske papirene. Papiret er behandlet optiske blekemidler, og har derfor en noe kaldere hvitbase enn de andre papirene våre.

Plastoverflaten gjør at det printede bildet må påføres på emulsjonslaget og lar ikke blekket trekke ned i papirkjernen, så det har noen begrensninger knyttet til mengden blekk som kan påføres.

Dette papiret gir en myk refleksjon på fotografiene. Det er et godt valg både for svart/hvitt- og fargefotografier.

Canson Infinity PhotoArt Pro Canvas 395 gsm

Canson Infinity Photo Art ProCanvas Water Resistant er et høykvalitets profesjonelt bomullslerret, helt uten optiske blekemidler.

Det er produsert med en bomullsbase som er coatet med en mikroporøs overflate av meget høy kvalitet. Lerretet er vannfast og er spesielt designet for profesjonelle fotografer som ønsker lerretsbilder med presist gjengitte farger og høy oppløsning.

Canson Infinity Rag Photographique 310 gsm

Rag Photographique er et 100% bomullspapir med en nøytral hvitbase som møter museumsstandarden. Den myke hvittonen oppnås ved at naturlige mineraler introduseres i prosessen under produksjonen. Papiret er syrefritt og helt uten optiske blekemidler, og er utviklet for å møte kravene til forlenget levetid på print i det digitale fine art-markedet.

Rag Photographique har en unik og meget jevn, matt overflate.

Papiret gir også den høyeste oppnåelige Dmax (dypeste sort) som er tilgjengelig på markedet, noe som gjør det ideelt for fotografier så vel som kunsttrykk.

Canson Infinity Edition Etching Rag 310 gsm

Edition Etching Rag er et 100% bomullspapir med en jevn struktur, og det minner om de opprinnelige papirene som blir brukt innen etsning og dyptrykk.  Papiret har den reneste hvittonen som er tilgjengelig på markedet, helt uten bruk av optiske blekemidler.

Canson® Edition Etching Rag er et papir av aller høyeste museumskvalitet, og gir dyp gjengivelse av sort, fantastisk skarphet og optimal fargegjengivelse.

Dette papiret er godt egnet både til reproduksjon av tradisjonelle kunstverk og til fotografisk print både i farge og sort/hvitt. 

Dette er et populært alternativ til de andre bomullspapirene vi tilbyr.

Canson Infinity Arches Aquarelle Rag 240 gsm

Dette formstøpte akvarellpapiret er 100% bomull, og innehar den unike teksturen og den varme hvittonen som kresne kunstnere forventer fra tradisjonelt fine art-papir. Dette papiret møter de strengeste arkivkravene og har meget lang levetid. Papiret er helt syrefritt og uten optiske blekemidler.

Dette papiret er godt egnet både til reproduksjon av tradisjonelle kunstverk og til fotografisk print.