Om oss

GREENS er sertifisert PRINTLAB og erfaren RAMMEFABRIKK med et bredt utvalg RAMMER og PASSEPARTOUTER i høy kvalitet. 

GREENSLAB - for deg som printer og rammer inn bilder er Greens et naturlig leverandørvalg.

Gode bilder fortjener gode papirer og gode rammer! 

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/greensrammer

Følg oss på Instagram: https://www.instagram.com/greensnorway/

Greens lab er en sertifisert printlab som ønsker å tilby den høyeste printkvaliteten som i dag er å oppdrive til våre kunder.

For å kunne tilby fine art-printkvalitet i kommersiell masseproduksjon har vi valgt å satse utelukkende på det fineste produksjonsutstyret som er tilgjengelig: Høykvalitets storformatprintere fra Canon.

Vi har et utvalg medier hentet fra den franske papirprodusenten Canson Infinity, som vi mener er verdens fremste papirprodusent og en favoritt for en rekke kjente kunstnere og fotografer verden over. Canson Infinity er en av verdens eldste papirprodusenter som også har vært ledende i utviklingen inn i den digitale printalderen.

Våre storformatprintere fra Canon i kombinasjon med Canson Infinity media gir eksepsjonell lang levetid på godt over 100 år. (Standarder utregnet av http://wilhelm-research.com.) For å kunne drive en stabil printlab, kreves det at vi tar hensyn til mange variabler som trykkstandarder, vårt arbeidsmiljø, printprofiler, samt bildene vi mottar fra våre kunder.

Greens lab er som sertifisert printlab tett knyttet opp mot Canson Infinity som holder oppsyn med at standarden på vår lab opprettholdes, slik at du som kunde kan være sikker på at dine bilder printes så bra som mulig. Om og om igjen.

Greens lab har fått utviklet papirprofiler spesielt for oss, slik at vi alltid kan garantere deg topp kvalitet selv under skiftende forhold som luftfuktighet, temperaturskiftninger, utstyrs-slitasje osv. Vi har tilegnet oss masse kunnskap om printfaget som vi vet vil heve både vår og din standard. 

Greens lab – den anbefalte laben.

Greens rammer – siden 1911

Hos Greens er vi stolte av vår historie som går tilbake til da herrene Green og Mortensen startet med produksjon av trerammer i 1911.

Siden den gang har kvalitet og oppmerksomhet om detaljene vært selve hjertet i alt vi gjør.

Vår suksesshistorie er bygd på god fagkunnskap, godt håndtverk og god teknologi. Disse elementene er også vår nøkkel til framtida.

Fra å være en liten håndverksbedrift har Greens i dag vokst til å bli en landsdekkende og anerkjent leverandør til fotografer, fotobutikker og innrammingsforretninger, samt andre som foretrekker utmerket kvalitet.  

 

 • PRINTING
 • INNRAMMING
 • RAMMEFABRIKK
 • RAMMER
 • PASSEPARTOUT
 • RAMMELIST
 • INNRAMMINGSUTSTYR
 • GICLÉE
 • BOMULLSPAPIR
 • CANSON INFINITY-PAPIR
 • CANON-PRINTERE